täyden palvelun verkkokaupan yhteistyökumppani

Avaa tie kohti menestystä yhteistyössä toimittajan kanssa, joka on tukenasi ensimmäisistä vaiheista intensiiviseen suunnitteluun, kehittämiseen sekä optimointiin saakka kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa ja tavoitteissa.

palvelut


verkkokauppastrategia

Vahvistamme verkkokauppastrategiaasi ja tiimiäsi

lue lisää


suunnittelu

Yhdistämme innovatiivisen suunnittelun, sisällön sekä konversion

lue lisää


kehitys

Maksimoimme Magenton koko potentiaalin

lue lisää


OPTIMointi

Kehitymme ja parannamme osaamistamme jatkuvastihallinnoidut palvelut

Rakennamme verkkoliiketoimintasi kulmakivet

lue lisää

alat


B2C -verkkokauppa

Hyödynnämme Magenton vahvuuksia sekä toimintoja toimittaaksemme yrityksellesi parhaat ratkaisut

lue lisää


B2B -verkkokauppa

Kehitämme Magento B2B -toimintoja laajentaaksemme verkkokauppaasi B2B- ja tukkumyyntiä varten

lue lisää


mobiili

Pidämme sivustosi ajan tasalla ja mukana mobiililaitteiden vallankumouksessa

lue lisää


OMNICHANNEL

Koordinoimme kaikki kanavat ja asiakkaan kosketuspisteet saumattomaksi, toimivaksi kokonaisuudeksi

lue lisää


INTEgroinnit

Kytkemme Magenton olennaisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin sekä palveluntarjoajiin

lue lisää

oppaasi ja neuvonantajasi verkkokauppaliiketoiminnassa

VAIMO on täyden palvelun verkkokaupparatkaisuja tarjoava yritys. Olemme enemmän kuin pelkkä verkkokaupparatkaisuja toimittava palveluntarjoaja; olemme oppaasi ja neuvonantajasi kaikessa verkkokauppaan liittyvässä. Yhteistyökumppaninamme pääset hyötymään valtavasta teknisestä osaamisestamme sekä ainutlaatuisesta asiantuntemuksestamme, jonka avulla räätälöimme teknologian ja toteutuksen vastamaan yrityksesi tarpeita, tavoitteita ja toiveita.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu kaikki tarvittava yrityksesi verkkokaupan liiketoimintapotentiaalin perusteelliseen toteuttamiseen. Tiimillämme on erittäin laaja kansainvälinen kokemus, ja olemme toimittaneet verkkokaupparatkaisuja mobiilikaupan, omnichannel-, B2N- ja B2C-verkkokaupan parissa toimiville yrityksille kaikkialla maailmassa. Vahvuuksiamme on erityisesti kykymme varmistaa, että ratkaisu toimii hyvin teknisesti ja ylittää strategiset odotukset. Pystymme tähän neuvomalla sekä tarjoamalla hallinnoituja palveluja ennen sivuston lanseerausta ja myös sen jälkeen.

Meillä on sertifioidut Magento-asiantuntijat, jotka ovat kehittäneet alustaan perustuvia ratkaisuja jo vuodesta 2008 alkaen, eli aivan Magenton ensi askelista saakka. Olemme 100 % keskittyneitä Magentoon, ja meillä on yli 200 lahjakkaasta ja pätevästä alan osaajasta koostuva monipuolinen oma tiimi, jonka ansiosta verkkokauppasi toimii saumattomasti yhdessä liiketoimintasi muiden osa-alueiden kanssa. Osaajamme ovat yksinkertaisesti todella hyviä integroimaan toimintoja ja järjestelmiä, mikä perustuu heidän mittavaan tietotaitoonsa sekä kokemukseensa toimivien verkkokauppojen saloista, kuten esimerkiksi ERP-järjestelmistä, tilauksien käsittelystä sekä maksujärjestelmistä.


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä