kauppa. verkkokauppa. mobiilikauppa.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kaupan, verkkokaupan ja mobiilikaupan alalla. Toimitamme omnichannel-ratkaisuja yhdessä optimoitujen verkkokauppasivustojen kanssa, joissa hyödynnetään kehittyviä, saumattomasti yhteensopivia sekä yhdessä nopeasti muuttuvan alan kanssa kehittyviä ratkaisuja.


B2C-verkkokauppa

Johtava verkkokauppa-alusta tekee työn puolestasi hyödyntämällä Magenton vahvuuksia ja toimintoja parhaiden ratkaisujen toteuttamiseksi.

lue lisääB2B-verkkokauppa

Kehitämme ja toimitamme Magenton B2B-laajennukset, jotta verkkokauppasi pystyy vastaamaan myös B2B-kaupan ja tukkukaupan asettamiin vaatimuksiin.

lue lisää


MOBIili

Sivustosi pystyy vastaamaan mobiililaitteiden mukanaan tuomiin haasteisiin.

lue lisää


INTEGRoinnit

Yhdistämme Magenton olennaisiin kolmannen osapuolen järjestelmiin ja palveluntarjoajiin.

lue lisää


OMNICHANNEL

Kaikki kanavat ja asiakkaan kosteuspisteet toimivat saumattomana kokonaisuutena.

lue lisää

kaikki samalta ratkaisutoimittajalta

VAIMO ei ole tavallinen verkkokaupparatkaisujen toimittaja. Me todella ymmärrämme verkkokaupan tarpeet ja tavoitteet perusteellisesti, sillä meillä on kattavat tiedot sekä osaaminen verkkokaupan sisäisestä toiminnasta. Me tunnemme tilauksien käsittelyn, toimitusketjun hallinnoinnin, maksunvälitysjärjestelmien, ERP:n, CRM:n sekä verkkomarkkinoinnin periaatteet, ja meiltä löytyy tarvittava kokemus näiden järjestelmien saumattomaan integrointiin Magenton verkkokauppa-alustaan.

Työntekijämme ovat aiemmin työskennelleet esimerkiksi ERP:n, peruskaupan sekä B2B- ja B2C-verkkokaupan parissa. Uskomme, että oma osaavien ammattilaisten tiimi, jolla on valtava kokemus kaupankäynnistä, auttaa varmistamaan asiakkaidemme menestyksen verkkokaupankäynnissä parhaalla mahdollisella tavalla.


Tästä syystä toimituksesta vastaavat moniosaavat tiimit. Teemme jatkuvasti yhteistyötä, jotta kaikki projektimme osat toimisivat sopusoinnussa. Vuosien mittaan olemme rakentaneet sekä vastanneet useiden maailman suurimpiin lukeutuvien B2C- ja B2B-verkkokauppojen ylläpidosta.


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä