UUSIMPIEN B2B-VERKKOKAUPPARATKAISUJEN ASIANTUNTIJA

VAIMO vie Magenton B2B-toiminnot ja laajennukset uudelle tasolle kyetäkseen tarjoamaan maailmanluokan omnichannel verkkokauppakokemuksen.

B2B-verkkokaupan menestyminen perustuu sellaisen ostomallin luomiseen, joka jäljittelee B2C-ympäristöä sekä itsepalveluominaisuuksiensa että ominichannel-kapasiteettinsa puolesta. VAIMO on Magento Gold Solution Partner -yhteistyökumppani ja on palvellut B2B-verkkokauppiaita jo vuosia tarjoamalla Magento-alustaan perustuvia hallinnoituja palveluja ennen sivuston julkaisuja ja sen jälkeen. Vankan alan ERP-osaamisen ansiosta VAIMOlla on perusteelliset tiedot valmistuksesta, toimituksista, varastointi- ja varastojärjestelmistä sekä monimutkaisista hinnoittelusäännöistä. 

VAIMO on onnistunut jatkuvasti erinomaisesti maailmanlaajuisten B2B-asiakkaiden tarvitseman toiminnallisen suorituskyvyn uudistamisessa. VAIMOn ydintavoitteena ei ole pelkkä asiakkaiden tulojen lisääminen, vaan työvirran virtaviivaistaminen siten, että asiakas voi keskittyä B2B-yrityksensä olennaisiin aspekteihin ja toteuttaa koko liiketoimintapotentiaalin.


"Teimme laajan tutkimuksen ja havaitsimme että oli vain yksi verkkokauppatoimittaja, jolla oli entuudestaan kokemusta käyttämästämme Sage X3 Erp -järjestelmästä, tämä toimittaja oli VAIMO. Tiimin tapaamisen jälkeen luotimme siihen, että VAIMO pystyy toteuttamaan verkkokaupan, joka noudattaa TIMcon uniikkeja vaatimuksia B2B -liiketoiminnassa. He tulivat myös käymään pääkonttorissamme Isossa-Britanniassa näyttääkseen, että Magento-alustan käyttäminen on oikea ratkaisu liiketoiminnallemme, asettamillemme haasteille sekä valitsemallemme ulkoasurakenteelle. VAIMOn tiimi vakuutti että Sage X3 -järjestelmän integrointi Magentoon onnistuu ilman suurempia esteitä. Me luotimme heihin ja he pitivät lupauksensa."

Rebecca Fortescue, Markkinointipäällikkö, TIMco
MAGENTO B2B

Magento tukee vaativaa B2B-kauppaa ja luo mahdollisuudet myynnin kasvattamiseen ylläpitämällä B2B-verkokauppaa yhden alustan avulla.

Magento tukee vaivatta useita kieli-, vero- ja arvonlisäveroasetuksia, joten ostajien tilejä on helppo hallinnoida maailmanlaajuisesti.itsepalvelu

Ostajat voivat helposti ja joustavasti esittää yksilöllisiä tarjouspyyntöjä, hallinnoida tilinsä, tilaustensa, laskujensa ja ostoslistojensa tietoja ja paljon muuta.


helppo integrointi

B2B-kaupan ytimessä on vaativa integrointi ERP-järjestelmiin, mutta VAIMOn vankka ERP-kokemus tekee integroinnista nopeaa ja tehokasta.


räätälöinti

VAIMO räätälöi tarvittaessa kaikki tilausvirran ominaisuudet yksilöllisestä myynninedistämisestä asiakaskohtaisiin tuoteluetteloihin ja asiakaskohtaisiin markkinointimateriaaleihin.


joustavat maksut

Ostajat voivat tilata nopeasti lisäämällä SKU-koodin pikatilauskenttiin, ja maksut hoituvat entistäkin nopeammin useiden eri maksutapavaihtoehtojen avulla.


MOBiilikauppa

Tarjoa ostajille täysin responsiivinen mobiilikauppakokemus sekä mahdollisuus käyttää huoltopalvelusovelluksia.


toimitukset

Tarjoa ostajille ainutlaatuiset, juuri heille sopivat toimitusvaihtoehdot ja esitä toimitusmaksut selkeästi. Ratkaisuun voidaan integroida myös rahtikuljetukset.
B2C-ominaisuudet

VAIMO tehostaa Magenton ydinvahvuuksia B2C-ominaisuuksilla ja hyödyntää niitä B2B-käyttäjäkokemuksessa, kuten esimerkiksi ristiinmyynnissä, lisämyynnissä, suodatuksessa ja tarkennetussa haussa.


jäljempänä esittelemme muutamia vaimon asiakkaiden b2b-sivustoja
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä