TOIMITAMME RÄÄTÄLÖITYJÄ VERKKOKAUPPAKOKEMUKSIA KAIKILLA KANAVILLA JA KAIKISSA KOSKETUSPISTEISSÄ

VAIMO on jo pitkään auttanut useiden eri alojen asiakkaita myymään suoraan kuluttajille - noin 80 % asiakkaistamme on B2C-yrityksiä. Asiakkaamme ovat sekä perinteisten alojen yrittäjät, jotka halulavat ryhtyä myymään tuotteitaan verkossa sekä yksinomaan verkkokaupan parissa toimivia kauppiaita, jotka haluavat alustaansa ja parantaa tarjontaansa.

Vuosien kokemuksen ansiosta meillä on perusteelliset tiedot sekä osaaminen B2C-verkkomarkkinoinnista, jonka tavoitteena on lisätä liikennettä sivustolla, ja hallitsemme perusteellisesti myös konvertoinnin optimointiin sekä asiakkaiden säilyttämiseen liittyvät verkkoliiketoiminnan strategiat.

Tutustu B2C-asiakascaseihimme.

Olemme toimittaneet yli 400 verkkokaupparatkaisua vuodesta 2008 alkaen, ja tänä aikana B2C-verkkokauppa on muuttunut valtavasti. Menestyksekkään verkkokaupan luominen edellyttää nykyään useiden eri tekijöiden huomioimista, ja näitä ovat esimerkiksi kuluttajien kasvava tarve hallita ostosympäristöään sekä mahdollisuus tehdä ostoksia valitsemallaan laitteella missä tahansa ja milloin tahansa.

Autamme sinua toteuttamaan juuri sellaisen verkkokaupan, josta olet haaveillut - sellaisen, joka on kaunis katsella, toimiva ja optimoitu konversiota varten.

Lue lisää multi- ja omnichannel-kokemuksesta ja ratkaisuista.
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä