HAEMME TIIMIIMME UUSIA JÄSENIÄ

HALUAISITKO TYÖSKENNELLÄ VERKKOKAUPAN ALALLA?

HALUAISITKO TYÖSKENNELLÄ VERKKOKAUPAN ALALLA?

TYÖSKENTELY VAIMOLLA

Vaimon työympäristö kannustaa yhteiseen menestymiseen. Olemme kansainvälinen yhtiö, jonka työntekijät toimivat ympäri maailmaa. Työmme perustuu meille kaikille tärkeisiin arvoihin: tiimityöhön, avoimuuteen, asiantuntemukseen – hauskanpitoa unohtamatta. Monikulttuurinen ja maailmanlaajuinen toimistojemme verkosto tekee meistä ainutlaatuisen verkkopalvelujen tarjoajan.

Vaimo etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia ammattitaitoisia, luovia ja innostuneita kykyjä luomaan ensiluokkaisia verkkopalveluratkaisuja. Jos olet etsimämme henkilö tai tunnet jonkun, joka on, ota meihin yhteyttä jo tänään.

”Tultuani töihin Vaimolle olen tavannut erittäin lahjakkaita henkilöitä kaikkialta maailmasta. Olen aina pystynyt puhumaan kaikkien kanssa, olivatpa he sitten kehittäjiä, projektipäälliköitä tai yhtiömme johtajia. Vaimon maailmanlaajuisesta verkostosta huolimatta se tuntuu silti pienikokoiselta yritykseltä, jossa on mukavaa yhteisöllisyyden tuntua.”

ASBJØRN FREDSGAARD, RATKAISUASIANTUNTIJA

ASBJØRN FREDSGAARD, RATKAISUASIANTUNTIJA

”Pidän todella paljon työstäni Vaimolla yhtiömme edustamien arvojen ansiosta, joita ovat asiantuntemus, tiimityö, avoimuus ja hauskanpito. Olemme pikemminkin yhtä suurta perhettä kuin työkavereita. Ilmapiiri on joustava ja jokaista työntekijää arvostetaan. Muuttuvien projektien myötä opin jatkuvasti uusia asioita eikä yksikään päivä ole samanlainen.

NEA VALTONEN, VERKKOKAUPPASTRATEGI

NEA VALTONEN, VERKKOKAUPPASTRATEGI

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

”Työskentely yhtiössä, joka kasvaa tällä nopeudella, antaa niin monia mahtavia tilaisuuksia kehittää itseään haluamaansa suuntaan. Toimistomme yhtenäisyys ja yhteenkuuluvuuden tunne tekevät töihin lähdöstä mukavaa joka aamu. Tunne siitä, että kaikki on mahdollista, on käsinkosketeltava läpi koko organisaation.”

DANIEL HULTIN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

DANIEL HULTIN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Haluaisitko kuulla lisää meistä?

Seuraa meitä somessa: