MAGENTO-TUOTTEET

MAGENTO COMMERCE

Magento Commerce on ominaisuuksiltaan laaja verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa joustavuutta sekä täydellistä B2C ja B2B sivustojen hallintaa. Luo hienoja asiakaskokemuksia alustalla, joka kasvaa mukanasi.  

Lue lisää Magento Commercesta
MAGENTO OPEN SOURCE

Magento Open Source on avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto, joka toimii verkkokauppasi perustana ja se on ladattavissa ilmaiseksi. 

Se on täydellinen valinta, jos olet kehittäjä tai tech-savvy-kauppias ja haluat tutkia Magento-alustan joustavuutta.

Lue lisää Magento Open Sourcesta


commerce Cloud  Edition

Commerce Cloud Edition on platform-as-a-service -tyyppinen ratkaisu, jolla on mahdollista kehittää nopeasti täysin kustomoitavia, turvallisia ja skaalautuvia verkkokauppoja yhdistettynä johtavaan Amazon Web Services -palveluiden tarjoamaan hosting ja hallintapalvelujen infrastruktuuriin.

Lue lisää Commerce Cloud Editionista


Magento Order Management

Modulaarinen, joustava ja täysin integroitu tilausten hallintaratkaisu kaikkiin omnichannel tarpeisiisi, jotka vaativat tilausten hallintaa useissa toimipisteissä, myymälöissä yhdessä dropship-partnereiden kanssa jne. - kaikki tämä, jotta voit tarjota asiakkaillesi saumattoman ostokokemuksen kaikkia kanavia pitkin.

Lue lisää Magento Order Managementista


Magento Analytics

Verkkokauppiaiden avuksi tarkoitettu älykäs työkalu, jonka avulla tarkkailemaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä, markkinoinnin tehokkuutta, myyntiä ja paljon muuta. Magento Analytics on helppo integroida enterprise-tason dataan useiden eri applikaatioiden kanssa.

Lue lisää Magento Analyticsista


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä