MAGENTO Open source — maailman käytetyin avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta

Päivittäin yli 240 000 kauppiasta kaikkialla maailmassa luottaa Magenton verkkokauppa-alustaan myydessään tuotteitaan ja palvelujaan miljoonille verkkokauppa-asiakkaille. Useat näistä kauppiasta ovat valinneet Magento Open Sourcen, joka on monipuolinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa- ja CMS-alusta. Magento Open Sourcen avulla pienemmät verkkokauppiaat saavat käyttöönsä työkalut, joiden avulla he voivat hallita sivustonsa ja verkkokauppansa ulkoasua, sisältöä sekä toimintoja. Magento Open Source on oiva vaihtoehto teknologian tunteville kauppiaille, jotka haluavat perehtyä Magento-alustan joustaviin ominaisuuksiin.

Magento Open Source tehostaa avoimen lähdekoodin teknologiaa ja tarjoaa kauppiaille helppokäyttöisen ja nopeasti käyttöönotettavan alustan.


Magenton Open Sourcen käyttäjä voi ladata uusimmat versiot ja ydinkoodit veloituksetta sekä lisätä lisätoimintoja ja muita ominaisuuksia kehittäjien avulla tai asentamalla laajennukset Magento Connectista. 

Huolimatta siitä, että Magenton Open Source kuulostaa todella houkuttelevalta eikä lisenssejä tarvitse ostaa, Magento Open Source ja Magento Commerce -alustan välillä valittaessa kannattaa kuitenkin huomioida myös muut tärkeät ominaisuudet ja suositukset, joita ovat:


suorituskyky

Magento Open Source -alustan suorituskyky on toisinaan ollut koetuksella, eikä siinä käytetä Magenton koko sivun välimuistia ja suorituskykyä tehostavia parannuksia. Versio edellyttää kauppiaiden käyttävän aikaa sekä resursseja verkkokauppa-alustan kohtuullisen suorituskyvyn takaamiseen. Suosittelemme tästä syystä perehtymistä luettelon kokoon sekä vierailijoiden ja toimien määrään ennen Magento Open Sourcen hankkimista.

toiminnot

Magento Open Source -alustassa ei ole kaikkia Commerce -alustan toimintoja, joten toiminnoille asetettavat vaatimukset kannattaa arvioida, ja niitä kannattaa myös verrata Magento Open Sourcen ominaisuuksiin.


Skaalautuva kehityspolku

VAIMOlla on kokemusta verkkokaupparatkaisujen toimittamisesta sekä Magento Open Source että Magento Commerce -alustoilla jo vuodesta 2008 alkaen. Olemme luoneet suhteellisen helpon ja mutkattoman kehityspolun Magento Open Sourcen käyttäjille Magento Commerceen siirtymistä varten, jos verkkoliiketoiminta kasvaa ja laajentumiseen tarvitaan uusia toimintoja sekä joustavuutta. Täällä voit katsella ja vertailla muutamien asiakkaidemme sivustoja, joilla käytetään Magento Open Source ja Magento Commerce -alustoja.

Magento Open Source  ja Magento Commerce  ovat kaksi erillistä alustaa. Commerce  edellyttää uutta asennusta ja ylimääräistä työtä. Aikaa ja resursseja tarvitaan myös silloin, kun alustaa on päivitettävä kasvun myötä. Tämä voi vaikuttaa mitättömältä ongelmalta, mutta se on kuitenkin huomioitava ensimmäistä alustaa valittaessa.

Kauppiaiden, jotka haluavat saada perusteellista tukea sovellustoimittajalta, tarvitsevat laajemmat toiminnot ja erinomaiset, suorituskykyä parantavat ominaisuudet, kannattaa harkita Magento Commercea.


käyttötuki

Magento ei tarjoa käyttötukea Open Source -alustalle. Verkkokauppiaan on itse nähtävä jonkin verran vaivaa palvelun ylläpitoon sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyen. Tämän vuoksi suosittelemmekin joko käyttämään kokeneen ja sertifioidun Magento-asiantuntijan palveluja tai palkkaamaan yritykseen riittävän kokenutta ja asiantuntevaa henkilökuntaa huolehtimaan alustasta. Suosittelemme yleensä Magento Open Source  -alustaa kauppiaille, joiden liiketoiminnassa verkkokauppa-alusta on keskeisessä asemassa ja sitä käytetään vaativassa ympäristössä (24/7), vain kokeneen ja Magenton hyväksymän kumppaniyrityksen toteuttamana ja tukemana.


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä