asiakkaamme ovat valinneet meidät koska.....


 • Meitä on suositeltu ja meihin voi luottaa
 • Meillä on perusteellinen kokemus verkkokauppojen toteuttamisesta
 • Meillä on vankka ERP- ja CRM-osaaminen
 • Luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita
 • Olemme globaaleja toimijoita
 • Hallitsemme parhaat verkkokauppastrategiat
 • Olemme Magenton Global Elite Partner
 • Meillä on perusteellinen kokemus kolmannen osapuolen ohjelmistointegroinneista
 • Käytämme parhaan käytännön mukaisia kehitystyökaluja
 • Yhteistyö ja yhteydenpito sujuvat erinomaisesti
 • Työmme puhuu puolestaan


NÄISTÄ OLEMME TODELLA ylpeitä!

Katso miksi eräät tunnetuimmat globaalit ja paikalliset brändit ovat luottaneet VAIMOon menestyvän verkkokaupan toteuttamisessa.

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME


"Päätettyämme haluavamme jatkaa Magenton käyttöä myös tulevaisuudessa, seuraava looginen askel oli löytää paras kehittäjä alustalle - sellainen, joka olisi todella sitoutunut Magentoon ja kaikkeen siihen liittyvään. VAIMOn nimi putkahti esiin muutaman kerran, ja lopuksi myös tapasimme Las Vegasissa pidetyssä 2015 Magento Imagine -konferenssissa. Etsimme pitkäaikaista yhteistyökumppania, ja meille oli tärkeätä työskennellä sellaisen toimittajan kanssa, joka halusi panostaan jatkuvaan menestykseemme, eikä toteuttaa pelkästään lyhytkestoista projektia. Tästä syystä valitsimme VAIMOn."


Jamie Wardlow, markkinointijohtaja, HYLETE

"Jack Storen lanseeraus Isossa-Britanniassa on meille lähtölaukaus, ja haluamme laajentaa verkkokauppatoimintaamme muille markkinoille sekä lisätä brändien määrää. VAIMOn lähestymistapa sekä kokemus Magentosta tekivät valinnasta helpon, ja VAIMO on ollut avainasemassa sivuston markkinoille lanseeraamisessa."


Karen Taylor, verkkokauppatoiminnan johtaja, Jack Daniel's UK

"Meille tärkeintä oli VAIMOn valtava kokemus Magentosta sekä heidän Gold Partner -yhteistyökumppanuutensa. Jos kasvukipujensa kanssa kamppailevaan yhteistyökumppanin kanssa työskentelyä, joka kuitenkin käyttää samalla asiakkaan resursseja, verrataan yhteistyöhön yrityksen kanssa, joka tietää täsmälleen, miten asetetut tavoitteet saavutetaan, ero on valtava. VAIMO on toteuttanut yli 400 verkkokauppaa, joten voimme turvallisin mielin todeta, että VAIMOn kanssa työskentely ei ole oppimista, vaan voimme luottavaisin mielin jättää Magenton konfiguroinnit ja asetukset VAIMOn luotettavien ammattilaisten huoleksi. Toinen tärkeä tekijä oli se, että VAIMO toimii myös Virossa, mikä helpotti yhteydenpitoa valtavasti."


Katrin Lepp, it-palvelupäällikkö, Tallinna Kaubamaja Group


"VAIMO loi sivuston, joka yhdistää myymäläasiakkaamme läsnäoloomme verkossa. Malliston poistuttua myymälöistä, sen myynti jatkuu verkossa, mikä luo tiiviin yhteyden meidän ja asiakkaidemme välille."

Klaus Hedegaard, IT-johtaja, BAUHAUS Denmark
"VAIMO on auttanut BAUHAUSia viemään monitahoisen remontointiin ja rakentamiseen liittyvän vähittäismyynnin verkkoon yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti. VAIMO toimitti käyttövarman alustan, joka tukee kasvua sekä liiketoimintaamme. VAIMO koostuu aktiivisista ihmisistä, joilla on näyttöä jatkuvasta, arvostettujen ratkaisujen toimittamisesta."Steen Hestehauge, verkkokauppatoiminta- ja järjestelmäjohtaja, BAUHAUS Sweden


"Valitsimme VAIMOn yrityksen upean maineen ja suositusten vuoksi sekä siitä syystä, että VAIMOlla on paljon sertifioituja Magento-kehittäjiä.  VAIMOn kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta meillä on nyt käytössämme paremmat työkalut markkinoinnin ja myynnin parissa tehtävään työhön. Toivomme yhteistyömme jatkuvan vielä pitkään."Fredrik Karlberg, verkkokauppatoiminnan johtaja, Dr. Denim"Etsiessämme toimittajaa, joka auttaisi meitä luomaan uuden, yritysasiakkaille suunnatun verkkokaupan, perehdyimme sekä verkkokauppa-alustoihin että erilaisiin toimittajiin saman, yrityksemme sisäisen prosessin avulla. Valitsimme VAIMOn, sillä heillä on valtava kokemus Magento-alustaa käyttävien, tavanomaisesta poikkeavien sekä pitkälle erikoistuneiden ratkaisujen tarjoamisesta."Verner Hølleland, maajohtaja, Printing & Personal Systems, Hewlett-Packard Norway

"Me etsimme enemmän kuin pelkkää ratkaisutoimittajaa. Halusimme kumppanin, jonka kanssa voimme tehdä yhteistyötä ja viedä Kalevala Korun verkkoliiketoiminnan uudelle tasolle. Vaikutuimme VAIMOn kansainvälisestä UX-tiimistä, ja yhteiset workshopit olivat inspiroivia sekä ammattimaisia. Valitsimme VAIMOn, koska he pystyvät todistetusti toimittamaan projektit nopeasti, ja heidän UX -ehdotuksensa ja suunnitelmaehdotuksensa olivat ensiluokkaisia."

Mikko Koskenoja, verkkokauppatoiminnan johtaja, Kalevala Koru
"Halusimme jatkaa Magento-alustan käyttöä sekä tehdä yhteistyötä Tukholman alueella toimivan yhteistyökumppanin kanssa. Tiimillämme oli kokemusta VAIMOsta sekä heidän tarjoamistaan palveluista, joten tunsimme heidän työskentelytapansa. Valinta oli verrattain helppo, sillä VAIMO tunnetaan Magento-alustaa käyttävien verkkokaupparatkaisujen johtavana kehittäjänä ja toteuttajana Ruotsissa."

Ingrid Söderlund, digitaalisen ja verkkokauppatoiminnan johtaja, Filippa K

"VAIMO esitteli vakuuttavasti meidän kokoluokkamme projektin toteuttamiseen liittyvä etuja ja vaaroja. VAIMOn perusteellinen Magento-alustaan sekä käyttämäämme ERP-järjestelmään liittyvä osaaminen yhdessä yrityksen todistetun asiantuntemuksen kanssa vakuutti meidät yhteistyön sujuvuudesta."
Nick Bennett, Cape Union Mart"VAIMOn ammattitaitoiset backend- ja frontend -kehittäjät antoivat suuren panostuksensa tälle projektille taitojensa ja relevanttien suositustensa kautta. He osoittivat sitoutumistaan ja saatavilla oloa koko projektin ajan."
Jonas Lindberg Nyvang, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Björn Borg

"Emme pelkästään pitäneet Magento-alustasta, vaan meillä oli myös hyvä kokemuksista myyntiyhteistyöstä VAIMOn tiimin kanssa. Yrityksiemme välillä oli todellista synergiaa, mutta myös VAIMOn poikkeuksellisella kokemuksella yli 400 verkkokaupparatkaisun toimittamisessa oli merkitystä lopullista päätöstä tehdessämme."

Tobias Karlsson-Malmborg, markkinointipäällikkö, Plantagen
"Asiakkaiden ostotottumusten muuttuessa myös meidän on muokattava liiketoimintaamme kyetäksemme toimimaan monikanavaisessa ympäristössä, jossa asiakkaamme tekevät ostoksensa, ja halusimme myös kehittää verkkokauppaamme. Etsimme yhteistyökumppania, joka pystyisi viemään verkkokauppamme uudelle tasolle. VAIMO erottui muista toimittajista valtavan globaalin verkkokauppakokemuksensa sekä perusteellisen omnichannel-toimintaan ja liiketoimintaprosesseihin liittyvän asiantuntemuksensa ansiosta."
Simon Collins, verkkokauppatoiminnan johtaja, Pavers

"Valitsimme VAIMOn, koska heidän tekemänsä verkkokaupat ovat todistetusti lisänneet sivustolla kävijöiden määrää sekä konversioastetta, ja joissa ennen kaikkea vierailijat ovat muuttuneet ostajiksi. VAIMOn kyky ymmärtää GANTin vaatimuksia, tiedon siirtäminen yhdestä järjestelmästä toiseen sekä visuaalisesti tyydyttävän ja helposti hallittavissa olevan verkkokaupan luominen on todettu korvaamattomaksi."Anna Carlqvist, GANT"Meillä oli huonoja kokemuksia norjalaisista verkkokauppatoimittajista, joten aloimme etsiä ammattitaitoa ulkomailta. Se etsintä johti meidät kansainväliseen VAIMOon, joka on toiminut myös Norjassa 2013 alkaen. VAIMOlla on hyvä maine, ja tyytyväiset asiakkaat suosittelivat yritystä myös meille. Olimme erittäin tyytyväisiä meille ehdotettuun arkkitehtuuriin sekä myös VAIMOn henkilöstön osaamiseen."
Geir Langbakken, toimitusjohtaja, Tilbords

"Teimme laajan tutkimuksen ja totesimme, että Isosta-Britanniasta löytyi vain yksi verkkokauppatoimittaja, jolla oli entuudestaan kokemusta käyttämästämme Sage X3 ERP-järjestelmästä, tämä toimittaja oli VAIMO. Tiimin tapaamisen jälkeen luotimme siihen, että VAIMO pystyy toteuttamaan verkkokaupan, joka noudattaa TIMcon uniikkeja vaatimuksia B2B -liiketoiminnassa. He tulivat myös käymään pääkonttorissamme Isossa-Britanniassa näyttääkseen, että Magento-alustan käyttäminen on oikea ratkaisu liiketoiminnallemme, asettamillemme haasteille sekä valitsemallemme ulkoasurakenteelle. VAIMOn tiimi vakuutti että Sage X3 -järjestelmän integrointi Magentoon onnistuu ilman suurempia esteitä. Me luotimme heihin, ja he pitävät lupauksensa."
Rebecca Fortescue, markkinointipäällikkö, TIMco


"Tiesimme aiemman kokemuksemme pohjalta, että yhteistyö VAIMOn kanssa tarkoitti sujuvaa ja nopeaa verkkokauppaprojektin toteuttamista. Kaikkiin odotuksiimme vastattiin sovittuun aikaan mennessä, ja sivuston käyttöönoton jälkeen saamamme asiakastuki on ollut suorastaan mallikelpoista."


Amanda Herson, verkkokauppatoiminnan johtaja, Cape Union Mart Group

"Olimme jo valinneet yhdysvaltalaisen 25th Hourin, mutta viimehetkellä perehdyimme myös VAIMOon ja havaitsimme, että heidän toteuttamillaan sivustoilla oli useita joustavia ominaisuuksia, jotka paransivat käyttökokemusta. Perehdyttyämme www.bjornborg.com sivustoon sekä erityisesti sen ostoskorin toimintaan sekä muutamiin muihin Magento-alustan ainutlaatuisiin ominaisuuksiin tiesimme, että VAIMOa kannatta harkita. Näin verkkokaupparatkaisujen toimittamiseen liittyvä yhteistyömme VAIMOn kanssa sai alkunsa."


John McPheters, Flight Club
"Otimme alun perin yhteyttä VAIMOOn heidän ERP-järjestelmiin liittyvän asiantuntemuksensa vuoksi, mikä oli olennaisen tärkeätä uuden sovelluksen tehokkaassa integroimisessa osaksi käyttämäämme Microsoft Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmää, jota käytetään kaikissa vähittäismyymälöissämme. Meille esiteltiin Magento-alustaa, ja päätimme valita VAIMOn sekä Magenton."Paul Kraftman, toimitusjohtaja, Menkind
"Arvostamme suuresti VAIMOn tietotaitoa ja verkkokaupan asiantuntemusta. VAIMO on myös ollut tarvittaessa joustava, mikä on erittäin tärkeätä kasvavassa ja muuttuvassa liiketoimintaympäristössä."Shadim Hussain, toimitusjohtaja, Top Streetwear

"Mont Blanc valitsi VAIMOn yhteistyökumppanikseen VAIMOn erittäin laajan alan kokemuksen vuoksi sekä siitä syystä, että yritys perehtyy asiakkaan liiketoiminnalleen asettamiin tavoitteisiin ennen verkkokauppaprojektin aloittamista. VAIMOn lähestymistapa on äärimmäisen ammattimainen, ja he todella perehtyivät liiketoimintaamme."Thomas Nilsson, IT-johtaja, Mont Blanc Group

"Minulla oli aiempaa henkilökohtaista kokemusta onnistuneesta, Magento-alustaa käyttävästä verkkokauppaprojektista VAIMOn kanssa, joten olin täysin varma siitä, että IJP:n verkkokaupasta tulisi todellinen malliesimerkki valittuamme VAIMOn sivuston toimittajaksi. Halusimme jotain, joka erottuisi muista ja toimisi yrityslähettiläänämme samaan tapaan kuin Ian Poulter. VAIMO auttoi meitä saavuttamaan juuri sen mitä halusimmekin."

Siobhan Kos, IJP Design


"VAIMOn tiimi osoitti olevansa todella kiinnostunut liiketoiminnastamme ja perehtyi siihen. Tiimi esitti näkemyksensä ja perustelunsa erittäin selkeästi sekä perusteellisesti jo myyntivaiheessa. Olimme vakuuttuneita siitä, että VAIMO oli oikea verkkokaupparatkaisun toimittaja pitkäaikaista yhteistyötä varten. Tämän vahvistivat myös VAIMOn vakuuttavat aiemmat saavutukset ja menestystarinat."
Michelle Rowley, Kaiboshin perustaja

"Etsiessämme yhteistyökumppania verkkokauppaamme varten vaikutti siltä, että verkkokauppasivustot olivat näitä ratkaisuja toimittaville lähinnä yksi toimiala monien muiden joukossa. VAIMO kuitenkin näytti keskittyvän yksinomaan verkkokauppaan. Heidän omistautumisensa, varmuutensa ja tietonsa verkkokaupasta oli tärkein syy siihen, miksi valitsimme VAIMOn yhteistyökumppaniksemme tähän meille niin tärkeään projektiin. Toinen syy oli se, että yhteydenpito VAIMOn Etelä-Afrikan tiimiin sujui todella hyvin. Tartuimme vain puhelimeen tai lähetimme sähköpostiviestin, jos meillä oli jotain kysyttävää, ja saimme vuosien kokemukseen perustuvan vastauksen."
Kyle Meenehan, yhteisöjohtaja, Trappers

"Olimme jo valinneet Magenton verkkokauppa-alustan, ja VAIMO oli paras löytämämme Magentoa käyttävä palveluntarjoaja. Perehdyimme VAIMOn tekemiin verkkokauppoihin, ja meillä oli myös muutamia tuttuja, jotka olivat tehneet yhteistyötä VAIMOn kanssa muissa projekteissa. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen huomasimme ajattelevamme asioista samalla tavalla. Aloitimme yhteistyön VAIMOn kanssa 2010, ja tilausmäärämme ovat nousseet noin 80 % ja tulot ovat kasvaneet noin 90 %."
Henrik Svensson, toimitusjohtaja, Deinetorte

"Olemme tehneet yhteistyötä VAIMOn kanssa useissa verkkokauppaprojekteissa 2012 alkaen. VAIMOn osaaminen ja Magento-alustan tuntemus sekä kokemus yhteistyöstä useiden vaatealan brändien kanssa on ollut meille todella tärkeätä, ja olemme saaneet mittaamattoman arvokkaita neuvoja vuosien varrella."
David Vallin, verkkokauppatoiminnan johtaja, RNB Retail and Brands AB

"Valitessamme verkkokauppaprojektimme toimittajaa, VAIMOlla oli ehdottomasti eniten kokemusta verkkokaupparatkaisujen toimittamisesta. Yritimme löytää parhaan mahdollisen toimittajan pitkässä ja vaativassa prosessissa, sillä halusimme nostaa Vodacom 4U:n verkkokauppojen ykköseksi. Kukaan ei pystynyt tarjoamaan lähellekään yhtä hyvää ratkaisua kuin VAIMO."
Jarryd Chatz, nuorisoasiantuntija / New Business Opportunities -johtaja, Vodacom 4U

"Otettuamme ensin yhteyttä useisiin brittiläisiin sekä ulkomaalaisiin toimittajiin, totesimme VAIMOn olevan oikea verkkokaupparatkaisun toimittaja, joka auttaisi AVS Fencingin uuden sivuston kehittämisessä. VAIMO toimi äärimmäisen ammattimaisesti ja perehtyi liiketoimintaamme sekä sen tarpeisiin. VAIMO pystyi neuvomaan meitä verkkokauppaympäristömme jatkuvassa kehittämisessä muita paremmin monipuolisen alan kokemuksensa sekä asiantuntemuksensa ansiosta."

Stephen Dalton, AVS Fencing


"Halusimme valita alan parhaan toimittajan, ja VAIMOn työt puhuivat puolestaan. VAIMOn ehdottama ratkaisu oli huomattavasti parempi kuin muiden toimittajien ehdottomat ratkaisut, ja se oli myös erittäin yksilöllinen. Tieto siitä, että VAIMO on Magenton Gold Solution Partner -yhteistyökumppani, vahvisti luottamustamme entisestään."

Michael Gonsalves, perustaja ja toimitusjohtaja, iBags


"Meille on ehdottoman tärkeätä, että nimemme yhdistetään parhaaseen mahdolliseen nimeen eli yritykseen, joka on toimittanut erinomaisia verkkokaupparatkaisuja, tarjoaa erinomaista palvelua ja jolla on erinomaiset yhteistyökumppanit. VAIMOlla on valtavat tiedot ERP- ja CRM-järjestelmistä sekä tuotteidemme mastertietokannoista. VAIMO on auttanut meitä toteuttamaan verkkokauppastrategiaamme menestyksekkäästi."

Tintswalo Shilowa, ICT-johtaja, SABS


"Halusimme nimenomaan Magento-alustan ja totesimme, että VAIMO on ainoa Magento Gold Solution Partner -yhteistyökumppani Afrikassa. VAIMO tuntee myös ERP- ja CRM-järjestelmät perinpohjaisesti, mistä oli hyötyä myös meille, sillä verkkokauppamme integroidaan jo käyttämiimme toiminnanohjauksen ja takuuasioiden hallintajärjestelmiin."

Rainer Schreiber, toimitusjohtaja, TSS Tools Systems Solutions


"Valitsimme VAIMOn, sillä he toimittavat päästä päähän -ratkaisuja. VAIMO ymmärsi tarpeemme hyvin ja kehitti yksilöllisen verkkokaupan, joka täydentää brändiämme. VAIMO on toimittanut verkkokaupparatkaisuja myös muutamille Etelä-Afrikan suurimmille vähittäismyyjille, ja VAIMO on myös Afrikan ainoa Magento Gold Solution Partner -yhteistyökumppani."

Zeyn Manjra, toimitusjohtaja, Kids Closet


Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä