kaupankäynnin ytimessä


Pohjolan koskemattomilta tuntureilta globaalin verkkokaupan kukoistavaan maailmaan. 


VAIMO yrityksenä

Vuonna 2008 perustetun VAIMOn arvoja ovat laatu, nopeus ja erinomaisuus, joiden avulla meistä on tullut eräs maailman arvostetuimpia Magento-alustaa käyttäviä verkkokaupankäynnin asiantuntijoita. Luomalla vierailijoita houkuttelevia verkkokauppoja sekä tekemällä vierailijoista asiakkaita, olemme auttaneet yli 400 kauppiasta lisäämään tulojaan sekä rakentamaan entistä vahvempia brändejä.

VAIMO toimii edelleen Pohjoismaissa, vaikka kehitämmekin sivustoja asiakkaille kaikkialla maailmassa. Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Arabiemiirikunnissa, Etelä-Afrikassa, Virossa ja Ukrainassa sijaitsevien toimistojemme kautta olemme läsnä kaikkialla maailmassa, mikä puolestaan lisää kokemustamme, tekee meistä vahvempia ja pystymme myös työskentelemään vieläkin lähempänä asiakkaitamme.

VAIMO on Magenton ensimmäinen Gold Solution Partner -yhteistyökumppani Pohjoismaissa sekä Afrikassa, ja myös eräs tärkeimpiä Magento Gold Solution Partners -yhteistyökumppaneita Isossa-Britanniassa. Yhteistyökumppanuudet ovat meille suuri kunnia ja selkeä todiste jatkuvasta onnistumisestamme eräiden maailman tunnetuimpien brändien luottamuksen voittamisessa. Integroimalla asiakkaan liiketoiminnan turvalliseksi, kestäväksi sekä joustavaksi prosessiksi, ja varmistamalla siten erinomaisen tuottavuuden sekä asiakaskokemuksen, meistä on tullut eräs ensisijaisista Magento Solution Partner -yhteistyökumppaneista maailmassa.VAIMOn brändi

Nimi VAIMO on peräisin saamenkielisestä sanasta, joka tarkoittaa sydäntä. Se kuvastaa parhaiten sitä arvokasta perinnettä, tahtoa ja intohimoa, jota tunnemme tiedon jakamista ja yhteistyötä kohtaan. Saamelaiset ovat pohjoismaiden alkuperäiskansaa - ihmisiä joiden arvoja ovat muokanneet pohjoisen ääriolosuhteissa selviytyminen. Tässä arvomaailmassa onnistuminen perustuu sopeutumiskykyyn, nopeuteen ja kokemukseen.

Käsityksemme verkkokaupankäynnin maailmasta muistuttaa suurelta osin saamelaisten arktista maailmaa. Verkkokaupankäynti houkuttelee miltei rajoittamattomalla koollaan, mutta on samalla myös hiukan pelottava. Loppujen lopuksi se on haasteellinen maailma, jossa selviytyminen edellyttää jatkuvaa kilpailemista. Entäpä jos löytäisit kokeneen oppaan mukaan matkallesi tähän kovan kilpailun maailmaan, joka olisi tukenasi samaan tapaan kuin taitava opas erävaelluksella. Mukanasi olisi joku, joka auttaisi sinua onnistumaan osaamisellaan ja kokemuksellaan... Joku, jolle yrityksesi tavoitteet ovat yhtä tärkeitä kuin ne ovat sinulle... Joku sellainen kuin VAIMO! 

VAIMOn henki ja identiteetti koostuu juuri niistä asioista, joita verkkokaupankäynnissä menestyminen edellyttää. Me kaikki olemme mukana prosessissa sydämellämme, sielullamme ja kokemuksellamme, ja työskentelemme herkeämättä toimittaaksemme asiakkaillemme parhaan täyden palvelun verkkokaupan. Uskomme, että verkkokaupan nopea toteutus on ensiarvoisen tärkeätä ja olemme valmiita tarttumaan kaikkiin haasteisiin. Lahjakkaan, yli 200 työntekijästä koostuvan tiimimme avulla pystymme muokkaamaan Magento-alustan vastaamaan yrityksesi ydinliiketoimintaa sekä teknologiaa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä